Sistem audio Panasonic SC-CMAX5E-K, la un pret imbatabil

Sistem audio Panasonic SC-CMAX5E-K

Sistemul audio Panasonic SC-CMAX5E-K este pentru noua generatie. Cu un aspect inovator si multe avantaje, il poti achizitiona la un pret foarte bun, cu o reducere consistenta a pretului.

––>>> Click aici sa vezi pretul si sa comanzi online! <<<––

Sunetul puternic, cu super woofer de 25 cm si trei amplificatoare, este printre primele avantaje . Este realizat cu un maner extensibil si roti pentru utilizare facila in aer liber. De asemenea, sistemul este compatibil cu Bluetooth si USB, acest model asigura sunet puternic din diverse surse de muzica, cei 1.000 de wati facandu-si simtita prezenta.

Prin realizarea unui sistem solid, dar si usor in acelasi timp, se produce un sunet mai sensibil, cu interpretari vocale si un sunet dinamic si dialoguri mai clare.

Ritmul este detectat si amplificat automat pentru o experienta mai puternica. Totodata, puteti vedea aici intreaga oferta de sisteme audio, cu reduceri care merg si pana la 50 la suta.

Cu optiunile variate ale egalizatorului presetat local poate fi o claritate a redarii diferitelor genuri muzicale.

Partajarea prin doua porturi USB se poate realiza daca introduceti simultan doua stickuri de memorie USB pentru a partaja date audio intre acestea.

Functia karaoke este, de asemenea, foarte importanta. Unitatea principala are doua mufe pentru microfon si puteti conecta doua microfoane pentru duete cu familia si prietenii.

Sistemul are si doua mufe pentru microfon. Una din cele doua mufe pentru microfon poate fi folosita pentru intrare de chitara. Aceasta permite sistemului sa fie folosit si ca amplificator pentru chitara si difuzor pentru performante muzicale dinamice.

Prin redarea unui semnal audio analogic de la terminalul de iesire audio si conectarea acestuia la un amplificator extern sau la un difuzor cu un amplificator incorporat, puteti reda aceleasi melodii prin mai multe difuzoare. Conectarea a trei difuzoare va asigura un sunet stereo superb.

In afara de memoria interna de 2 GB cu capacitate de stocare a 500 melodii, functia DJ Juckebox reda melodii din memoria interna sau de pe un dispozitiv USB cu redare combinata.

Previous ArticleNext Article
Informatia face diferenta dintre prosti si destepti. Alege sa fii informat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *